20.02.2011 - Ceramica Iaşi – O nouă viziune prin tehnologie
Ceramica Iaşi a inaugurat în luna octombrie 2006 noua linie de producţie a blocurilor ceramice, investiţie ce s-a ridicat la o valoare de 7,5 milioane de Euro. Prin realizarea acestui proiect, Ceramica Iaşi devine una din companiile cele mai moderne din punct de vedere tehnologic din România.

Investiţia constă în realizarea unei noi capacităţi de producţie, într-un flux continuu, complet automatizat, la nivelul tehnicii anului 2006, incluzând un robot cu patru grade de libertate.

Investiţia cuprinde automatisme de tăiere, încărcare a produsului verde, descărcare a produsului uscat, uscătorie tip tunel şi mişcare în circuit continuu, robot pentru încărcarea produselor uscate, cuptor tunel automatizat, instalaţie automată pentru descărcarea produselor arse, aranjarea în paleţi şi ambalarea lor, cameră de comandă, monitorizare şi supervizare pentru întreaga linie tehnologică.

Lansarea noii linii tehnologice întăreşte rezultatele pe care compania le-a obţinut până astăzi: 40 de ani de tradiţie şi experienţă, peste 2.000 milioane de blocuri ceramice produse, peste 100.000 de case construite cu produse Ceramica, investiţii în retehnologizare de peste 11 milioane de Euro în ultimii 9 ani.

Ceramica oferă astăzi clienţilor o nouă viziune prin tehnologie.Inapoi la lista de articole