2015-11-03 - Rascumparare actiuni noiembrie 2015

-          Care este pretul de rascumparare?

0.6957 lei/actiune

 

-          Cati bani o sa primesc in schimbul actiunilor?

Suma bruta va fi determinata cu formula Numar de actiuni vandute x 0.6957 lei, din care se va scadea in cazul persoanelor fizice impozitul aplicabil in functie de situatia specifica (maxim 16%). Impozitul este final.

 

-          Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de oferta de rascumparare?

Trebuie sa trimiteti prin corespondenta la sediul societatii Declaratia de acceptare a ofertei de rascumparare actiuni Brikston (puteti descarca formularul cu click pe link-ul Declaratie acceptare amplasat in josul paginii) completata si autentificata in fata unui notar public, sau sa va prezentati in persoana la sediul societatii din Iasi, Calea Chisinaului 176 cu un act de identitate in original (BI/CI/Pasaport) pentru a semna documentele necesare pentru vanzarea actiunilor (va rugam cu programare prealabila la numarul 0232 200200 in zilele de luni-vineri intre orele 8.30-17), pana pe data de 20 noiembrie 2015.

 

 

De asemenea, persoanele fizice trebuie sa prezinte documente din care sa reiasa pretul de achizitie al actiunilor detinute (ex: copie dupa certificat de actionar, extras de portofoliu de la broker, copii chitante, ordine de plata). Persoanele nerezidente fizice sau juridice vor prezenta si un certificat de rezidenta fiscala din tara lor de rezidenta (in original).

 

Va informam ca in lipsa documentelor justificative care sa permita determinarea pretului de achizitie al actiunilor detinute de persoanele fizice, impozitul aplicabil poate ajunge la 16% din valoarea tranzactiei.

 

-          Care este termenul limita pentru rascumpararea actiunilor?

20 noiembrie 2015

 

-          Cand o sa primesc contravaloarea actiunilor?

Cel mai tarziu pe 20 Decembrie 2015 prin ordin de plata in contul bancar indicat. In cazul in care nu ati primit banii in cont pana cel tarziu 21 Decembrie va rugam sa ne contactati pentru clarificarea situatiei dvs.

 

-          Ce se intampla daca nu particip la programului de rascumparare?

Ramaneti in continuare actionar, diferenta fiind ca actiunile societatii nu mai pot fi tranzactionate pe o piata de valori mobiliare deoarece Brikston Construction Solutions S.A. a devenit o societate inchisa din data de 26 Oct 2015, in urma delistarii de pe piata Rasdaq.

 
Inapoi la lista de articole